500-serien

Den perfekta lösningen för den mindre verksamheten

De kompakta matavfallskvarnarna i 500­-serien är en utmärkt lösning för små till medelstora kök, i barer, snabbmat­­ställen, caféer, mindre restauranger, sjukhusavdelningar och vårdhem. De hanterar upp till 400 kuvert per sittning.

500-serien kan monteras under diskhoar, integrerad i arbetsbänk eller användas som fristående enhet. Alla modeller har tillförlitliga långlivade motorer kombinerade med special­­legerade kvarndetaljer vilket möjliggör malning av enklare matavfall inklusive tallriksrens och skalprodukter vilket processas snabbt och säkert.

500-serien kombinerar ett avdämpat montage – en gummi­dämpad konstruktion för tyst och vibrationsdämpad drift – med säkerhetssystem för respektive monterings­möjlighet.

700-Serien

Utmärkt prestande till en låg kostnad

De kompakta och utrymmessparande matavfallskvarnarna i 700 Serien erbjuder utmärkt kapacitet och prestanda till låg driftskostnad.

700-serien kan hantera upp till 850 kuvert per sittning, vilket gör dem idealiska för kök i medelstora hotell, restauranger, skolor och åldersboenden.

Varje enhet i 700-serien är utrustad med en tillförlitlig, energieffektiv 1,1 kW, (1.5HP) motor som kan mala kyckling och fläskben, tallriksskrap, grönsaker, frukt och skal.

Enheter kan vara fristående, monterad i disklådan eller integrerad i arbetsbänk i beredning eller disk.

Varje enhet har en specialhärdad stållegering i kvarnhuset. Modellerna erbjuder en mycket hög grad av säkerhet för operatören, med metallskydd för inlopp som standard och relästyrt interlocksystem vilket förhindrar åtkomst till kvarnhuset medan maskinen är igång.

800-Serien

Optimal prestande vid hög volym

MC:s 800-serie hanterar en större mängd matavfall och har en kapacitet för upp till 1350 kuvert per sittning vilket gör den lämplig för t.ex. hotell, sjukhus, universitet, fängelser och cateringverksamhet.

Varje enhet drivs av en högpresterande 2,2 kW (3.0hp) motor, vilket gör det möjligt att bearbeta svårmalet avfall som stora köttben, majskolvar och fiskskinn.

800-seriens enheter kan vara fristående, monteras under diskhoar eller monteras insvetsad i arbetsbänken eller diskbana. Varje enhet har lång livslängd, en specialhärdad legering i kvarnverket i kombination med mycket hög nivå av användarsäkerhet. 800-serien levereras med metallskydd för inloppet och relästyrt interlocksystem vilket förhindrar åtkomst till malverket medan motorn är igång.

825DS levereras som fristående enhet med en utdragbart dusch-munstycke vilket underlättar både diskhantering och rengöring.

04-Serien

Det ultimativa proffssystemet

04-serien ger den ultimata lösningen för bearbetning av stora volymer av tuffa matrester i det stora köket ochhanterar mellan 1000 och 1850 kuvert per sittning. Designad för användning i stora hotell och restauranger, sjukhus, fängelser, universitet och livsmedelstillverkare. Den hanterar svårbearbetat avfall, inklusive fiskskinn, majskolvar och större köttben.

Serien är utrustad med högpresterande motorer, för att säkerställa snabb, tillförlitlig och energieffektiv malning av matavfallet. Den kan användas som en fristående enhet, insvetsad i arbetsbänken eller sittande i separat insvetsad monteringsfälg.

04-enheter har IMC:s specialhärdade stållegering i malverket, skyddat matinkast, säkerhetssystem samt automatiskt reverserande motorer som säkerställer ett jämnt slitage och ökad livslängd.

04-matavfallskvarnar kan levereras med enkla eller dubbla inströmningsbanor för användning från flera arbetsstationer vilket ökar effektiviteten i större köksanläggningar.

04X-serien inkluderar alla funktioner från 04-serien samt ett monitorsystem för uppföljning och kontroll av drifts­förhållanden. Detta optimerar vatten och energikonsumtion samt skyddar maskinen mot skador och missbruk. 04X har även en automatisk självrengöringsfunktion.

Nöjda kunder!

Gratis feedback.

Behöver du hjälp med val av rätt lösning?