frontaply.se

Nya handtag till köket?

Många av våra kunder skaffar sig en avfallskvarn i samband med köksrenovering. Vi vet av egen erfarenhet att det kan vara mycket att tänka och många beslut som skall fattas och därför hoppas vi att vi kan hjälpa dig i valet av matavfallssystem.

Ett annat val som ska göras är valet av beslag såsom handtag och knoppar till ditt kök. Sortimentsbredden inom denna nisch har vuxit kraftigt på senare tid i takt med alltfler gör ett aktivt val istället för att välja det som IKEA har att erbjuda. Om du vill göra det enklare att hitta vad du söker inom handtag tipsar vi dig om att kolla in frontapply.se

Hjälp att välja handtag

På frontapply.se hittar du ett brett sortiment av kökshandtag till bra pris. Sajten lanserades under våren 2018 och är en mini-revolution inom e-handeln för beslag i Sverige. Tidigare har man vant sig vid att leta själv, kolla produktkataloger, fortsätta leta och sedan ändå behöva besöka Fredells eller någon annan bygghandel med brett sortiment. Men nu kan du inspireras till ett enklare val med populära funktioner som att visa handtag i mässing, krom eller varför inte matt svart direkt och när du väl är inne på ett handtag så kan du få tips om vilka knoppar som passar till.

Inne på sajten finns mängder med inspiration med också bra guider till hur man ska tänka med c/c-mått, varför krom passar så bra till samtliga köksfärger och vilken skillnad det gör att välja material av högsta kvalitet såsom garvat läder från Tärnsjö Garveri.

När vi är ute och monterar avfallskvarnar ser vi att det är många som vågar välja både dova gråa toner som svarta kök och då är det viktigt att handtag och knoppar passar till det. Tveka inte att kolla in frontapply.se för mer inspiration. Vår favorit är deras handtag Royal i förnicklat utförande, klassiskt och modernt på samma gång.

frontapply.se

Dela Inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *